Leapmotor International maakte zijn Europese debuut tijdens een speciaal media-evenement in Milaan, waar de nieuwe C10 en T03 modellen in de kijker stonden. Deze presentatie markeert een belangrijke mijlpaal voor het Chinese merk, dat samen met Stellantis, via een 51:49 joint venture, zijn intrede doet op de Europese markt. Deze samenwerking, geleid door Stellantis, is gericht op het wereldwijd vergroten van de verkoop van Leapmotor’s hightech elektrische voertuigen, met uitzondering van Groot-China, door gebruik te maken van Stellantis’ uitgebreide internationale netwerk en middelen.

Leapmotor, een van de snelst groeiende spelers in de New Energy Vehicle (NEV) sector, biedt met zijn verticaal geïntegreerde bedrijfsmodel innovatieve en betaalbare elektrische mobiliteitsoplossingen. Stellantis draagt bij met zijn 130 jaar aan industriële ervaring en wereldwijde aanwezigheid in meer dan 130 markten.

 

T03

C10

Nieuwe Modellen: C10 en T03
De Leapmotor T03 is een compacte elektrische stadsauto (segment-A) met een actieradius van 265 km, ideaal voor stedelijke mobiliteit. De C10, een ruime D-SUV, is ontworpen voor gezinnen en biedt een indrukwekkende actieradius van 420 km, gecombineerd met de nieuwste veiligheids- en comfortfuncties.

Tegen eind 2024 verwacht Leapmotor 350 verkooppunten in Europa te hebben, oplopend tot 500 in 2026. Bovendien worden er in de komende drie jaar jaarlijks nieuwe modellen geïntroduceerd. Speciale lanceringskortingen voor bestellingen tot eind november maken de modellen extra aantrekkelijk, met prijzen vanaf €18.400 (T03) en €34.900 (C10), inclusief BTW.

Met deze sterke intrede op de Europese markt, lijkt Leapmotor klaar om een belangrijke speler te worden in de wereld van betaalbare en innovatieve elektrische mobiliteit.

Avatar

Door Patrick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.