New Volvo XC90 Exteriors

Volvo kondigde met trots de nieuwste versie van hun iconische Volvo XC90 aan. Met talrijke technologische verbeteringen en updates in design, zowel binnen als buiten, is de bekroonde hybride SUV nu nog indrukwekkender.

Een Pionier in Hybride Technologie

De Volvo XC90 is uitgerust met een plug-inhybride aandrijflijn die bestuurders in staat stelt om meer dan 70 kilometer volledig elektrisch te rijden (WLTP-testcyclus). Dit betekent dat veel dagelijkse ritten emissievrij kunnen worden afgelegd. Uit gegevens blijkt zelfs dat de helft van de kilometers met de nieuwste Volvo’s puur elektrisch worden gereden.

Voor langere ritten biedt de hybride aandrijflijn een efficiënte benzinemotor die het bereik uitbreidt tot meer dan 800 kilometer. De combinatie van elektrische en benzinemotoren zorgt bovendien voor constante vierwielaandrijving, ideaal voor offroad avonturen.

Veiligheid en Comfort

Zoals elke Volvo, is de XC90 ontworpen met veiligheid als hoogste prioriteit. Het model is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals automatische rem- en stuurhulpsystemen, waarmee aanrijdingen worden voorkomen. Daarnaast biedt de XC90 een ongeëvenaard rijcomfort dankzij de nieuwe vering die zich aanpast aan de wegomstandigheden.

Het interieur van de XC90 is vernieuwd en straalt Scandinavische luxe uit. Met nieuwe materialen, verbeterde verlichting en extra opbergruimte biedt de XC90 niet alleen comfort, maar ook praktische bruikbaarheid.

Prijzen in België en Luxemburg

De Volvo XC90 is nu beschikbaar voor configuratie en bestelling in België en Luxemburg. Hier zijn enkele catalogusprijzen:

  • VOLVO XC90 T8 AWD Core Bright: € 93.990 (incl. btw in België)
  • VOLVO XC90 B5 AWD Core Bright: € 81.990 (incl. btw in België)
  • VOLVO XC90 T8 AWD Plus Bright/Dark: € 96.990 (incl. btw in België)

De productie start eind 2024, met leveringen tegen het einde van het jaar.

Met zijn hybride efficiëntie, legendarisch comfort en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen blijft de Volvo XC90 een voorloper op het gebied van premium SUV’s.

Carvibes

Door Carvibes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com