McLaren onthult op 6 oktober 2024 de nieuwste supercar, de W1. Deze auto markeert het volgende hoofdstuk in de legendarische ‘1’-autolijn en viert de 50ste verjaardag van McLaren’s eerste Formule 1-Constructeurskampioenschap. Als opvolger van de iconische McLaren F1 en P1™ belooft de W1 de grenzen van supercar-prestaties opnieuw te verleggen.

(Persbericht)

McLaren Automotive kondigt aan dat hun nieuwste supercar, de McLaren W1, op zondag 6 oktober 2024 om 14u00 Belgische tijd onthuld zal worden. Deze W1 is de opvolger van de legendarische McLaren F1 en de McLaren P1™ en zet het volgende hoofdstuk in van McLaren’s iconische ‘1’-lijn.

De naam W1 viert McLaren’s Wereldkampioenschapsmentaliteit. De onthullingsdatum valt samen met de 50ste verjaardag van McLaren’s eerste Formule 1-Constructeurskampioenschap en Emerson Fittipaldi’s overwinning in het Wereldkampioenschap voor rijders in 1974.

De McLaren W1 is gebouwd op de echte principes van een supercar en is de ultieme uitdrukking van wat een McLaren supercar moet zijn. Voortgekomen uit onze rijke racegeschiedenis en wereldkampioenschapsmentaliteit, verlegt de W1 de grenzen van prestaties en is hij de naam ‘1’ waardig. Net zoals zijn voorgangers, de F1 en McLaren P1™, herschrijft de W1 het handboek van wat een echte supercar is.” – aldus Michael Leiters, CEO, McLaren Automotive

Avatar

Door Patrick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com