Op 2 oktober 2024 werd bekendgemaakt dat de Britse wielerlegende Sir Mark Cavendish KBE is benoemd tot de eerste Global High Performance-ambassadeur van Aston Martin. Dit markeert een nieuwe stap voor het luxemerk in hun samenwerking met sporticonen, waarbij hun toewijding aan topprestaties verder wordt benadrukt.

(Bron: Aston Martin)

Een samenwerking van kampioenen

Mark Cavendish, bekend als de ‘Manx Missile’, heeft een ongeëvenaarde carrière in de wielersport. Met 35 etappeoverwinningen in de Tour de France – een record – en talloze titels, waaronder Olympisch medaillewinnaar en Wereldkampioen op de weg, wordt hij beschouwd als een van de beste sprinters aller tijden. Cavendish, geboren op het Isle of Man, nam de sleutels in ontvangst van zijn nieuwe Aston Martin DBX707 en reed meteen over de iconische wegen van het eiland.

Een droom die uitkomt

Cavendish was enthousiast over zijn nieuwe rol: “Voor een autoliefhebber zoals ik is het een jongensdroom die uitkomt om het iconische merk Aston Martin te mogen vertegenwoordigen. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan hun streven naar topprestaties.”

De keuze voor Cavendish is geen toeval. Zijn toewijding aan snelheid en succes sluit perfect aan bij het merk, dat bekendstaat om zijn ultraluxe sportauto’s en betrokkenheid bij motorsport, waaronder Formule 1. De DBX707, waarin Cavendish reed, past perfect bij zijn profiel: een krachtige SUV met een topsnelheid van 194 mph, uitgevoerd in Photon Lime, een kleur die verwijst naar zowel Aston Martin’s race-erfgoed als Cavendish’s groene trui in de Tour de France.

Een symbool van topprestaties

Met deze nieuwe functie zet Aston Martin zijn reputatie als prestatiegericht merk verder kracht bij. Cavendish zal niet alleen het gezicht zijn van Aston Martin bij evenementen, maar zijn inzichten uit de wereld van de topsport ook inzetten om bij te dragen aan de toekomstige strategieën van het merk.

Avatar

Door Patrick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com