(Bron: Bentley)

Op de 15e editie van de Zoute Grand Prix, die plaatsvond van 3 tot 6 oktober in Knokke-Heist, België, onthulde Bentley de Flying Spur Mulliner voor het eerst in Europa. Dit luxueuze model, de ultieme vierdeurs Grand Tourer, stond centraal op het prestigieuze evenement. Samen met de Continental GT en GTC Convertible, beide ook in de exclusieve Mulliner-uitvoering, breidde Bentley zijn luxeproductlijn verder uit.

Indrukwekkende prestaties en verfijnde luxe

De Flying Spur Mulliner werd aangedreven door Bentleys krachtigste aandrijflijn tot nu toe: een hybride motor met 782 pk en 1.000 Nm koppel. Deze combinatie van een 4.0-liter V8-benzinemotor van 600 pk en een 190 pk sterke elektromotor zorgde voor een ongeëvenaarde rijervaring. Met een puur elektrische actieradius tot 76 km, ideaal voor stedelijke verplaatsingen en nul-emissiezones, toonde de Flying Spur Mulliner zijn veelzijdigheid.

Exclusiviteit van Mulliner

De Mulliner-uitvoering staat synoniem voor vakmanschap en verfijning, en dat kwam duidelijk naar voren in de Flying Spur. De auto viel op dankzij de kenmerkende ‘Floating Diamond’ grille, de chroomaccenten en de iconische Flying B-mascotte op de motorkap. Daarnaast hadden de unieke 22-inch velgen in Tungsten Grey of Gloss Black, met zelfnivellerende Bentley Mulliner-wielbadges, een opvallende uitstraling.

Binnenin bood de cabine een ongekend niveau van elegantie en comfort. Het interieur werd gekenmerkt door nieuwe leerkleuren en het klassieke Mulliner-stikpatroon. Comfortstoelen met wellness-functies, zoals houdingsaanpassing en automatische klimaatregeling, zorgden voor een ontspannen rijervaring, zelfs tijdens lange ritten. De ‘My Bentley App Studio’ integreerde populaire apps moeiteloos in het voertuig, wat extra gemak bood aan de bestuurder.

Een exclusieve setting: de Zoute Grand Prix

De Zoute Grand Prix, een evenement dat kunst, erfgoed en luxewagens combineert, was de ideale plek voor de Europese première van de Flying Spur Mulliner. Bentley was prominent aanwezig in de Zoute Gallery, waar ze hun nieuwste modellen toonden. De samenwerking met de Belgische dealer D’Ietern Luxury Performance Group, met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Knokke, versterkte de aanwezigheid van Bentley op het evenement.

Met deze presentatie zette Bentley wederom een belangrijke stap in de wereld van luxe en prestaties. De Flying Spur Mulliner belichaamde het absolute toppunt van wat mogelijk is op het gebied van rijplezier, luxe en exclusiviteit.

Avatar

Door Patrick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com