BMW heeft zijn portfolio met de BMW M5 Touring uitgebreid. Deze wagen combineert de prestaties van een M-model met de veelzijdigheid van een Touring en biedt een unieke rijervaring voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden. De nieuwe M5 Touring is uitgerust met het innovatieve M HYBRID-aandrijfsysteem, dat een krachtige 4.4-liter V8-motor koppelt aan een elektromotor. Dit resulteert in een indrukwekkend gecombineerd vermogen van 727 pk en een maximumkoppel van 1.000 Nm.

Bron: BMW

Elektrificatie en prestaties in harmonie

De M5 Touring staat voor een nieuw tijdperk van hybride prestaties. De V8-motor levert 585 pk, terwijl de elektromotor 197 pk toevoegt, wat een naadloze vermogensontplooiing garandeert. De wagen accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,6 seconden en biedt een topsnelheid van 250 km/u, of 305 km/u met het optionele M Driver’s Package. Zuiver elektrisch rijden is mogelijk tot 140 km/u met een WLTP-bereik van 61-67 km, dankzij de 18,6 kWh batterij.

Sportief en veelzijdig design

Het exterieur van de M5 Touring is een eerbetoon aan zijn sportieve afkomst. Met zijn brede wielkasten, gespierde schouders en lange daklijn heeft de wagen een atletische uitstraling. Het typische M-design, met grote luchtinlaten en het iconische verlichte niervormige radiatorrooster, versterkt het dynamische karakter. De standaard 20-inch (voor) en 21-inch (achter) lichtmetalen M-velgen zijn uitgerust met high-performance banden.

Geavanceerde technologie en rijhulpsystemen

De BMW M5 Touring biedt tal van rijhulpsystemen, waaronder Front Collision Warning en Lane Departure Warning. Voor extra comfort kunnen klanten kiezen voor het Driving Assistant Professional-pakket, dat functies zoals een actieve snelheidsregelaar en verkeerslichtdetectie biedt. De nieuwste versie van BMW iDrive, gebaseerd op BMW Operating System 8.5, maakt intuïtieve bediening mogelijk via het aanraakscherm of spraakopdrachten.

Comfort en luxe op maat

Binnenin biedt de BMW M5 Touring het beste van twee werelden: sportieve luxe en dagelijkse bruikbaarheid. Met een bagageruimte die kan worden uitgebreid tot 1.630 liter, een Bowers & Wilkins Surround Sound-systeem en opties zoals actieve zetelventilatie en een panoramisch zonnedak, is deze wagen een meesterwerk van vakmanschap en functionaliteit. Dankzij het M-specifieke bedieningspaneel kunnen bestuurders hun rijervaring volledig naar wens aanpassen, zowel voor dagelijks gebruik als voor dynamische ritten op het circuit.

Avatar

Door Patrick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com