Het hoogtepunt van de Esperienza Corsa werd bereikt toen bliksem en donder samenkwamen op de Zuidoost-Aziatische kusten met het dynamische debuut van de Lamborghini Revuelto. Van 7 tot 9 oktober werd dit spektakel georganiseerd op het Sepang International Circuit in Maleisië.

Bron: Lamborghini

De Lamborghini Revuelto is de eerste super sportwagen van het merk met een V12 hybride plug-in HPEV (High Performance Electrified Vehicle). Dit model zet een nieuwe standaard op het vlak van prestaties, sportiviteit en rijplezier, dankzij een innovatieve architectuur, aerodynamisch ontwerp en een nieuw carbon frameconcept. De Revuelto sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 2,5 seconden en heeft een topsnelheid van meer dan 350 km/u. Dankzij zijn dynamiek en verschillende rijmodi, schittert deze supercar zowel op het circuit als in het dagelijks verkeer.

De Esperienza Corsa, een exclusieve rijervaring begeleid door professionele instructeurs, laat de deelnemers toe om niet alleen hun eigen grenzen te verleggen, maar ook die van de Revuelto. Naast het intense raceplezier, kunnen de gasten genieten van verfijnde Italiaanse lekkernijen en verfrissingen in de pit-lane en de hospitality lounge.

De Sepang International Circuit, een toonaangevend motorsportcircuit in Zuidoost-Azië, is het ideale terrein om de kracht en sensatie van de Lamborghini Revuelto volledig tot zijn recht te laten komen. Met een lengte van 5,543 meter, 15 bochten en 8 rechte stukken, waaronder twee hoge snelheidstroken, biedt dit circuit de perfecte omgeving om de ongekende prestaties en wegligging van de Revuelto te testen. Dit event vond plaats naast de eerste ronde van de Lamborghini Super Trofeo Asia.

Francesco Scardaoni, Region Director van Automobili Lamborghini Azië-Pacific, zegt hierover: “Met de Revuelto zet Lamborghini een nieuwe maatstaf voor prestaties, technologie en rijplezier. Het model is ontworpen en ontwikkeld om de ultieme rijervaring te bieden. Ik ben verheugd dat onze klanten voor het eerst achter het stuur van onze V12 HPEV kunnen kruipen.”

De Esperienza Corsa maakt deel uit van de exclusieve rijprogramma’s van Lamborghini, die klanten professionele testritten en toegang tot de wereld van Lamborghini bieden. Bridgestone, de bandenpartner van Lamborghini, ontwikkelde speciaal op maat gemaakte Potenza Sport-banden om de sportieve en hoge snelheid capaciteiten van de Revuelto te versterken.

Avatar

Door Patrick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com